FAQ items aan het laden...

Uitvaartverzorging Jan Tijssen en Corona

Zoals iedereen weet is de leefomgeving vanwege Corona erg veranderd. Ook de uitvaartzorg moet rekening houden met de Corona maatregelen. Wat is er nog mogelijk met een uitvaart?
Wij bieden de mogelijkheid om de uitvaart te regelen in ons Uitvaarthuis of bij u thuis. Thuis mogen alleen de inwonende en 2 uitwonenden aanwezig zijn bij de regeling. In het Uitvaarthuis is dat tot 30 personen mogelijk. Thuisopbaring behoort nog steeds tot de mogelijkheden evenals een condoleance in het uitvaarthuis. Dit is zonder fysiek contact en zonder koffie of thee. Handig is het om een digitaal condoleanceregister online te laten zetten, zodat men niet schriftelijk hoeft te condoleren op de uitvaartlocatie. Er is een route door het Uitvaarthuis zodat u elkaar niet tegenkomt. Hierbij volgt u de aanwijzingen op van onze medewerkers.
Van dierbaren die aan Corona zijn overleden kan afscheid worden genomen zonder enig gevaar voor besmetting.
Het aantal belangstellenden bij een uitvaart is afhankelijk van de ruimte waar het afscheid plaatsvindt. Bovendien is er gelegenheid om een uitvaart via een livestream thuis te volgen.
Samen met u doen we ons uiterste best, om ondanks de maatregelen, de uitvaart geheel naar uw wens te volbrengen.

Team van Uitvaartverzorging Jan Tijssen