Uitvaartverzorging Jan Tijssen

Een hecht familiebedrijf

Uitvaartverzorging Jan Tijssen is een familiebedrijf. Jan en Diny leiden het bedrijf. Hun zonen leerden het vak in de praktijk. En hun schoondochters raakten als vanzelfsprekend ook vertrouwd met de uitvaartbranche. Samen met een aantal vaste krachten en parttimers is het hechte team van het bedrijf compleet.

Persoonlijke aandacht is het allerbelangrijkst

Vandaag de dag zijn wij nog steeds een kleinschalige onderneming. Mede daardoor kunnen wij onze klanten de persoonlijke aandacht geven die ze verdienen. In overleg met u regelen wij de uitvaart tot in de kleinste details. Daarbij is er alle ruimte voor de inbreng van u en van de andere nabestaanden. Vanaf het eerste bezoek heeft u een vaste uitvaartbegeleider die u zoveel mogelijk werk uit handen neemt, u adviseert en naar u luistert. Samen maken wij het laatste afscheid een mooi en waardig afscheid.

Wij zijn een erkende uitvaartonderneming

Jan Tijssen heeft het keurmerk van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Uitvaartondernemingen met dit keurmerk zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant. Wij zijn heel blij dat wij aan de hoge kwaliteitseisen voldoen.

Wat wij misschien nog wel belangrijker vinden, zijn de beoordelingen van onze klanten. Gemiddeld krijgen wij een 9,6. Bovendien bevelen al onze klanten ons aan. Een mooiere bevestiging dat wij ons werk goed doen, kunnen we ons niet wensen.

Vraag om een vrijblijvende prijsopgave

Wilt u weten wat een uitvaart die aan uw wensen voldoet, kost? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan. U kunt hiervoor het wensenformulier downloaden. Vul het formulier in en stuur het naar Jan Tijssen, Kloosterstraat 10, 4001 NC Tiel. U kunt het natuurlijk ook mailen: jantijssen@uvjt.nl. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een globale prijsopgave.
Bespreekt u uw uitvaart liever bij u thuis of bij ons op kantoor? Dat kan natuurlijk ook. Samen leggen we uw wensen vast. Daarnaast krijgt u van ons een passende begroting.


Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie en eventueel een vrijblijvende offerte.

 0344-61 30 07  jantijssen@uvjt.nl