FAQ items aan het laden...

Open en laagdrempelige sfeer

Het is de bedoeling dat u zich snel thuis voelt bij ons. Daarom is de sfeer laagdrempelig en warm. En doen we er alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Aarzel dus niet om ons uw wensen te vertellen.

De condoleance die past bij uw dierbare

Tijdens de condoleance kunnen uw familie en vrienden u hun medeleven betuigen. Soms is dat voor, maar meestal na de uitvaart. Deze bijeenkomst kan gehouden worden in ons Uitvaarthuis.
U kunt de condoleance helemaal naar uw eigen wens invullen. Van standaard tot exclusief. Tegenwoordig kiezen steeds meer families voor een borrel met bier, wijn, bitterballen en een kaasplankje. Wij denken hierover graag met u mee.

Fotopresentatie van uw dierbare

Een fotopresentatie is een mooie manier om dierbare momenten van de overledene te herinneren. Daarom kunt u bij ons tijdens de condoleance op de schermen foto’s met mooie herinneringen laten zien aan familie, vrienden en belangstellenden. Wij helpen u, indien nodig, met het samenstellen van de fotopresentatie.

Mogelijkheid voor buffet

Een uitvaart is voor de familie vaak een weerzien. Daarom verzorgen wij ook buffetten. U bepaalt zelf wat er op het buffet komt. Ook hier is veel mogelijk. Een kop koffie of thee of een borrel aangevuld met zoete en hartige heerlijkheden. Natuurlijk ook eenvoudige of luxe verzorgde broodjes. Wij vertellen u hier graag over.