FAQ items aan het laden...

De mogelijkheden van opbaring

Opbaring is belangrijk voor de rouwverwerking en kan op bijna elke gewenste plek. Bijvoorbeeld bij u thuis. In ons Uitvaarthuis hebben wij ook verschillende mogelijkheden, waaronder een familiekamer. Hier kunt u dag en nacht terecht, zonder overleg.

Thuisopbaring

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een thuisopbaring. Het is bijna altijd mogelijk om uw dierbare thuis op te baren. Dat kan zelfs ook op een bed. Het voordeel van thuis opbaren is dat u altijd bij uw dierbare kunt zijn en uw bezoek thuis kunt ontvangen. Uiteraard maken wij voor de eventuele condoleance andere afspraken als dat thuis niet mogelijk is.

Dagelijkse controle

Ook bij thuisopbaring nemen wij u alle zorgen uit handen. Natuurlijk zorgen wij voor de koeling en komen wij elke dag langs om te controleren of alles goed is. Is er toch iets aan de hand? Dan mag u ons dag en nacht bellen.
Is thuisopbaring geen optie? Dan zijn er ook prima alternatieven in ons Uitvaarthuis.

Opbaring in ons Uitvaarthuis

Ons Uitvaarthuis is modern en heeft een warme sfeer. U kunt de familiekamer persoonlijker maken met foto’s en andere persoonlijke spullen. Laat weten wat uw wensen zijn en wij zullen er alles aan doen om ze te vervullen. U en uw familie kunnen op elk gewenst moment bij uw dierbare zijn. Naast deze mogelijkheid kunt u ook gebruik maken van onze aula, waar op afspraak gelegenheid is voor bezoek bij uw dierbare.

De privacy van onze familiekamer

Ons Uitvaarthuis heeft een familiekamer. Dat is een kamer waar u 24 uur per dag bij uw dierbare kunt zijn. Dit is een prima alternatief als opbaren thuis niet mogelijk is. Met een pasje kunt u deze familiekamer in wanneer u maar wilt, zo vaak en zo lang als u wilt.

Net als thuis

De familiekamer geeft u een thuisgevoel. U kunt hier bezoek ontvangen en een kopje koffie of thee nemen. U maakt de kamer persoonlijker door er foto’s of andere persoonlijke spullen neer te zetten. Natuurlijk controleren wij ook hier dagelijks. Boven de familiekamer is ons kantoor en meestal is daar iemand aanwezig.
(De kosten van de familiekamer zijn € 30,- per dag meer dan een opbaring in het Uitvaarthuis.)

Thuisopbaring

Het is mogelijk om uw dierbare bij u thuis op te baren. Waar in de woonkamer een bank kan staan kan ook een thuisopbaring gerealiseerd worden. Eventueel is er ook een mogelijkheid om op bed op te baren. Het voordeel van een thuisopbaring is dat u niet de deur uit hoeft om op elk moment bij uw dierbare te zijn.

Dagelijkse controle

Wij voeren een dagelijkse controle uit, zodat u geen zorgen hoeft te hebben dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan. Mocht dit onverhoopt wel het geval zijn, we zijn dag en nacht bereikbaar.